top of page
Voercheck-Hond.jpg

Voor toegewijde hondeneigenaren die hun hond een gezonder en langer leven gunnen 

VOERCHECK

€ 79,-

Het huidige voer van je hond als basis

Twijfel jij of het voer wat je op dit moment geeft wel goed genoeg is? Zou je meer kennis willen hebben over de ingrediënten van het voer, zodat je op basis van die kennis passende keuzes kunt gaan maken? Weet je eigenlijk wel wat de energiebehoefte is van je hond?

 

Soms kunnen al deze vragen best overweldigend zijn.

 

Indien je hulp kunt gebruiken bij het beantwoorden van al jouw vragen over het huidige voer van je hond, help ik je graag. De informatie en adviezen die door mij worden gegeven, zijn gebaseerd op kennis, ondersteund door wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring. Ik kijk bij het maken van mijn advies, altijd naar de hond als een individu.

Deze voercheck bestaat uit een gedegen advies over het huidige voer, zonder extra supplementen. Ik laat jou vooral zien wat er anders en beter kan. 

MET DEZE UNIEKE VOERCHECK HEB JIJ STRAKS MEER KENNIS IN HANDEN OVER HET VOER VAN JOUW HOND 

Jouw hond staat centraal

Iedere hond is uniek, daarom laat ik je zien wat de behoefte van jouw hond als individu is.

Eiwitten, vetten, koolhydraten,

vitaminen en mineralen

Dit zijn belangrijke voedingsstoffen voor iedere hond. Uit de check komt naar voren welke en hoeveel jouw hond hiervan nodig heeft. 

Het huidige voer als basis

We gaan uit van het voer wat je op dit moment geeft. Wat is goed en wat kan er nog beter. 

Bij voorkeur dierlijke eiwitten 

Ik ben van mening dat dierlijke eiwitten noodzakelijk zijn in de dagelijkse voeding van onze honden. 

 

Inzicht in energiebehoefte

Je gaat meer inzicht krijgen in de

energiebehoefte van je hond, zodat het lichaam zo optimaal mogelijk kan functioneren. 

Onafhankelijk advies 

Ik wordt niet gesponsord en ben geen affiliatie voor een bepaald voermerk. Uiteraard heb ik wel mijn voorkeuren voor voeding, die zo vers, compleet en gebalanceerd mogelijk is. 

DIT ADVIES IS GESCHIKT VOOR
DE GEZONDE HOND 
  • Pup

  • Adoptiehond

  • Volwassen hond

  • Senior hond

  • Voorbereiding op Dracht

  • Begeleiding Dracht & Lactie*

* Let op: voor dit advies kan je ook kiezen als een

  traject op maat. Neem voor meer info contact met

  mij op. 

   

Heeft jouw hond een ziekte of
onderliggende aandoening?

Dan is dit voedingsadvies niet geschikt!

Een orthomoleculaire voedingsadvies

is dan wat past bij jouw hond.

 

Vind jij het kiezen van het juiste voer voor je hond belangrijk, maar tegelijkertijd ook best lastig?

Dat is helemaal niet zo gek, want het enorme aanbod en keuze in hondenvoer is nog nooit zo groot geweest. Hierdoor zie je door de bomen het bos vaak niet meer. Want waar er zoveel keuzes zijn, hoor je er ook nog eens zoveel meer meningen over.  

 

Je wilt gewoon dat je hond het beste voer krijgt met voldoende gezonde voedingsstoffen, om klachten en ziektes op de lange termijn te voorkomen.

Maar hoe pak je dit alles aan? 

 

Voeding-gezonde-hond

DE VOERCHECK IN 4 STAPPEN 

1

DE GEGEVENS VAN JE HOND

Iedere hond is uniek. Om een goede beoordeling te maken heb ik daarom enkele gegevens nodig. Hierbij kun je denken aan: het ras, leeftijd, gewicht, wel of niet gecastreerd, hoe de dagelijkse activiteit van je hond eruit ziet, maar ook een stukje medische geschiedenis is voor mij belangrijk. Zodra jij je deze voercheck aanvraagt, krijg je van mij de online vragenlijst en factuur toegestuurd via de mail. 

2

JE HUIDIGE VOER ONDER DE LOEP

Als jij de vragenlijst hebt ingevuld, ga ik zo snel mogelijk voor je aan de slag. Ik neem de lijst door en beoordeel het voer en de snacks die je hond op dit moment krijgt. Hierbij kijk ik of je hond brok, blik of vers krijgt, van welk merk het voer, wat precies de ingrediënten zijn en hoeveel je hond per dag krijgt. 

3

ANALYSEREN VAN DE INFORMATIE

Nadat ik alle informatie heb verzameld, ga ik voor je aan de slag met de berekeningen. Ik ga aan de hand van de gegevens van je hond zijn energie- en caloriebehoefte uitrekenen. Daarnaast zet ik de gegevens van de voedingswaarde van het huidige voer. Hieruit kan ik opmaken of het voer de behoefte van je hond dekt en of er tekorten zijn. Als dit laatste het geval is, ga ik kijken hoe jij het voer zo optimaal mogelijk kunt aanvullen met functionele toevoegingen. Op die manier zorg je er voor dat het voer voldoende in balans is en er op de lange termijn voor je hond geen tekorten ontstaan. 

4

PERSOONLIJK ADVIES 

Tot slot schrijf ik de uitkomst van mijn bevindingen voor je uit in een overzichtelijke hand-out die je in je mailbox ontvangt. Mocht je nog vragen hebben over de uitkomst van de voercheck, dan kan je die uiteraard aan mij stellen, via de mail. 

BIJ JOUW AANMELDING KRIJG JE NU GRATIS HET E-BOOK 'SUPER DOG FOODS'

Een naslagwerk om jou te helpen alvast een aantal gezonde keuzes te maken voor jouw hond. Je hond voeren is geen alles-of-niets aanpak. Het toevoegen van zelfs een klein beetje ‘superfoods’ aan het voer van je hond, kan dus wel grote voordelen voor de gezondheid opleveren. En dat is wat we uiteindelijk allemaal toch willen: een gezond, energiek en lang leven voor onze honden!

Voercheck-op-maat

Waar wacht je nog op?

Laat mij het voer van jouw hond checken!

Miranda-Food-and-Dogs
FOOD&DOGS IS ONTSTAAN UIT EEN PASSIE VOOR HONDEN

Onze honden zijn ons onvoorwaardelijk trouw. Zij verdienen dan ook het allerbeste! In de zoektocht naar hoe ik mijn honden een gezonder, energieker en vooral langer leven kon geven, liep ik vast bij de reguliere aanpak. Ik kwam er achter dat het eigenlijk vrij simpel is. Om een gezonde hond te krijgen start je met de basis: weten wat je moet geven en waarom. Ik houd zelf van zo simpel en praktisch mogelijk voeren met als uitgangspunt de individuele hond.

bottom of page